Ro Hu
cautare
Cégismertető

2005 novemberében a szatmárnémeti városi tanács létrehozott egy új céget, mely négy környékbeli önkormányzat: Szatmárpálfalva, Lázári, Erdőd és Csengerbagos bevonásával részvénytársaságként működik - Tansurban Rt.- Kereskedelmi Vállalat néven, melynek jelenlegi alaptõkéje 2 566 620 lej.

E céget bízta meg, hogy 2006 január 1-től a városi közszállítás feladatát ellássa.

Az előző szolgáltató a Városi Közművek volt, mely anyagi gondokkal küzködött. Az általuk használt épületekben és gépjárművekkel működik a Transurban Rt. is, a képzett személyzet egyrésze pedig ugyanitt nyert alkalmazást.

A jegy és bérletárusítás hét saját jegyárudában és kilenc jegyautomatánál történik, továbbá mintegy nyolcvan kereskedelmi egységben, melyekkel a cég szerződésben áll. A szállítást 46 autóbusz látja el, a csuklósbuszoktól a 60 személyes kisbuszokig. 16 városi és 2 vidéki járatunk lefedi a város egészét, az ipari zónákat és négy környező települést.

Az önkormányzat segítségével gépparkunk 2006-ban tizenöt Citelis típusú autóbusszal bővült, melyeket az aradi Irisbus gyár szerelt össze. Tevékenységünket -önerőböl történő beruházásokat követően kiterjesztettük. Javítási, szervizelési, szolgáltatásokat végzünk az autóbuszokon túl tehergépkocsikon is. Futószögbeállítást, zsírozás,olajcserét, fényszóróbeállítást is vállalunk. Megnyitottuk a műszaki vizsga vonalunkat.

Szeretnénk mihamarabb egy modern autómosót is üzembe helyezni.

Tesszük mindezt a lakosság, a gazdasági egységek és nem utolsósorban saját alkalmazottaink érdekében.Copyright: SC Transurban SA